Freyvald Skadchenko Yulia

Telefon: +420 728182290

E-mail: yulia@skadchenko.com

Web: www.skadchenko.com

Adresa:
Ovenecká 871/13, Praha 7, 170 00

Mateřský jazyk:

Tlumočí z:

  • Angličtiny
  • Češtiny
  • Ruštiny

Tlumočí do:

  • Angličtiny
  • Češtiny
  • Ruštiny

Jsem tlumočnice s angličtinou, ruštinou a češtinou. Už desátým rokem pomáhám firmám, organizacím i jednotlivcům jasně komunikovat se zahraničními partnery, klienty, účastníky konferencí, a jako překladatelka a copywriterka i s návštěvníky webu nebo čtenáři newsletteru.

Díky magisterskému vzdělání zaměřenému na tlumočení a překlad a přirozeně komunikativní povaze vnáším do pracovních vztahů profesionalitu, spolehlivost a zkušenosti a nechávám zmizet nedorozumění. Kromě toho umím celou akci po tlumočnické stránce obstarat na klíč, od tlumočnické techniky až po streamování.

Nepotrpím si na škrobenost – mám ráda přátelský, lidský přístup a větší i menší projekty ráda proberu u kafe, ať už osobně, nebo virtuálně. Při spolupráci se mnou máte jistotu profesionálního, vašim potřebám na míru ušitého výsledku a jasné komunikaci v průběhu celého projektu. Co si domluvíme, to zkrátka platí.

Jsem zkrátka jako špičková restaurace – vy sice nevíte, jak a z čeho ty dobroty vařím, ale zaručuju, že vám u mě bude chutnat a dostanete perfektní servis.

 

Proto se mi klienti rádi vracejí. A kdo jsou?

Celý seznam by byl pěkně dlouhý. Jsou na něm česká i zahraniční ministerstva, malé i velké firmy, od rodinného výrobce chytrých sekaček až po Škodovku, pořadatelé konferencí i neziskové organizace z českého i mezinárodního prostředí. Dobře komunikovat totiž potřebuje každý.

 

PS: Zajímá vás, co tlumočnické řemeslo obnáší a jaké to je, dělat jazykový trojboj? Sledujte mě na LinkedIn, kde se pravidelně dělím o radosti a strasti v životě expertky přes komunikaci a jazyky.

 

 

Na co jste ve svém tlumočení pyšní?

+420
+420
+420
http://